Casa de brokeraj Tradeville a anuntat ca intentioneaza sa vanda integral participatia de 98,6% pe care o detine la Vanguard Asset Management, firma care administreaza ETF BET Tradeville, singurul vehicul investitional de tip ETF listat pe Bursa de Valori Bucuresti.

„ Imediat dupa ce S.S.I.F. Tradeville S.A. va agrea cu potentialii achizitori forma finala a contractului de vanzare-cumparare, acestia din urma vor depune documentatia necesara in vederea obtinerii avizului Autoritatii de Supraveghere Financiara pentru finalizarea tranzactiei”, mentioneaza reprezentantii companiei.

Acestia adauga faptul ca este foarte posibil ca procesul necesar pana la finalizarea tranzactiei sa fie unul de durata, insa pe intreg parcursul lui, pozitia de control in cadrul actionariatului S.A.I. Vanguard Asset Management S.A. va fi detinuta in continuare de Tradeville.

Vanguard este cel mai mic administrator de fonduri din piata romaneasca, cu active totale de 5 mil. lei si doua fonduri in administrare: ETF BET Tradeville si Global Investing Fund.

Citeste si:
Managerii de bani raspund: de ce un roman si-ar da economiile pe...
Managerii de bani raspund: de...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Polonezii de la Aforti intra pe piata fondurilor mutuale din Romania
Setari Cookie-uri