Mihaela Cristescu, fondatoarea MedLife (M) si mama fratilor Mihail si Nicolae Marcu, a cumparat saptamana aceasta 0,22% din capitalul companiei de servicii medicale, pentru care a platit 1,3 mil. lei.

Tranzactiile au fost realizate luni si marti, Mihaela Cristescu achizitionand 50.000 de actiuni MedLife la un pret de 26,3 lei/unitate. Fondatoarea MedLife detinea inainte de aceasta tranzactie 13,79% din companie (3,05 milioane de actiuni).

Actiunile MedLife au scazut anul acesta pe Bursa de Valori Bucuresti cu 22,2%. In sedinta de miercuri, un titlu M se tranzactiona la pretul de 26,5 lei (+0,76%), compania fiind astfel evaluata la 582,4 mil. lei.

Profitul net al MedLife a scazut cu 5,1%, la 6 mil. lei, in primul semestru din acest an, in vreme ce veniturile firmei au urcat cu 24%, pana la nivelul de 375,5 mil. lei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri