Actionarii Medlife (M) initierea unui program de rascumparare de actiuni ce vizeaza 3,9% din capitalul companiei de servicii medicale care vor fi oferite catre fosti sau actuali angajati si membri ai conducerii filialelor MedLife, in schimbul actiunilor pe care acestea le detin in filiale.

MedLife urmeaza sa rascumpere 868.000 actiuni proprii la preturi cuprinse intre 10 si 50 de lei/unitate. Titlurile M se tranzactionau miercuri pe bursa la 27,2 lei/unitate.

MedLife a desfasurat in ultimii ani o ampla campanie de achizitii, preluand integral sau participatii majoritare in societati precum Dent Estet, Polisano, Solomed sau Ghencea Medical Center.

In Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) Medlife de luni, Consiliul de Administratie al companiei a primit autorizatia pentru a negocia cu BCR, precum si cu alte entitati care vor participa la finantare, prelungirea duratei de rambursare, rearanjarea termenelor si conditiilor aferente, refinantarea facilitatilor existente si majorarea limitei de credit cu 10 milioane euro, pana la un prag maximal de 80 milioane euro. Limita suplimentara de credit de 10 milioane euro va fi sub forma unui credit stand by si va fi folosit de MedLife in principal pentru eventuale noi oportunitati de achizitii in piata

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri