Bittnet Systems (BNET) a finalizat cu succes vanzarea unor obligatiuni corporative in valoare de 9,7 mill. lei, printr-un plasament privat.

La cumparare s-au aflat 20 de investitori persoane fizice si o persoana juridica – cel mai probabil fondul polonez Carpathia Capital.

In cadrul procesului au fost decontate prin mecanismele Bursei de Valori Bucuresti 21 tranzactii insumand un numar total de 97.037 obligatiuni nominative, dematerializate, corporative, neconvertibile, negarantate, cu valoarea nominala de 100 lei/obligatiune. Obligatiunile BNET23A au scadenta la 5 ani, dobanda fixa de 9% per an, platibila semestrial si data alocarii 28.12.2018.

“Compania va folosi sumele atrase in cadrul emisiunii BNET23A pentru a finanta transferul de afacere IT&C de la Crescendo International S.R.L. si integrarea acestuia in structura Grupului Bitt net, coform aprobarii AGEA din 17 decembrie 2018 si contractului de investitie descris in Raportul Curent 22 / 15.10. 2018”, se mentioneaza intr-un anunt publicat de Bittnet Systems.

Obligatiunile vor fi listate pe Bursa de Valori Bucuresti in perioada urmatoare.

Citeste si:
Bittnet aduce pe bursa noi obligatiuni cu 9% cupon. Ce planuri mai are
Bittnet si-a finantat...

Sursa foto: BVB

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Start-up-ul romanesc care a inzecit banii investitorilor vine pe bursa