Producatorul de panificatie Boromir si societatea de comert cu produse petroliere Petrolexportimport se vor retrage de la 21 ianuarie 2019 de pe Bursa de Valori Bucuresti.

Boromir se retrage de pe bursa dupa ce familia Boromiz a ajuns la o detinere de 97,6% din companie ca urmare a unor achizitii directe din piata, dar si dupa desfasurarea unei oferte publice de cumparare. Actionarii minoritari ramasi in companie pot solicita oricand contravaloarea titlurilor detinute la pretul de 0,41 lei/actiune.

Petrolexportimport se va retrage din piata de capital romaneasca dupa ce compania a intrat in faliment la data de 16 octombrie 2018. Pe Bursa de Valori Bucuresti nu se mai inregistrasera tranzactii cu actiuni Petrolexportimport de aproape trei luni de zile.

In momentul de fata actiunile a 85 de companii se tranzactioneaza in piata principala a Bursei de Valori Bucuresti.

Sursa foto: BVB

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri