Tribunalul Bucuresti a respins cererea de chemare in judecata formulata de Fondul Proprietatea (FP) impotriva unor actuali si fosti membri ai Consiliului de Administratie si ai Directoratului Hidroelectrica, scrie Agerpres.

FP i-a dat in judecata pe reprezentantii Hidroelectrica pentru prejudicii cauzate de modificarea organigramei si pentru modificarea tarifelor cu Hidroserv.

'Respinge cererea de chemare in judecata formulata de reclamantul Fondul Proprietatea S.A. in contradictoriu cu paratii Gabriel Andronache, Karoly Borbely, Radu-Spiridon Cojocaru, Ioana-Andreea Lambru, Andreea Negru-Ciobanu, Laurentiu-Dan Tudor, Bogdan-Nicolae Badea, Marian Bratu, Mihai Val Zdru ca inadmisibila', arata decizia tribunalului, postata pe portal.just.ro.

Totodata, FP trebuie sa plateasca cate 10.000 de lei Andreei Negru-Ciobanu, lui Gabriel Andronache si lui Radu-Spiridon Cojocaru, cu titlu de cheltuieli de judecata.

Cei trei au dat in judecata, la randul lor, Fondul Proprietatea, iar primul termen este 4 septembrie 2019.

Decizia este cu drept de apel in termen de 30 de zile de la comunicare.

Fondul Proprietatea este actionar minoritar al Hidroelectrica, cu o participatie de 20%. Restul de 80% din actiuni sunt detinute de statul roman, prin Ministerul Energiei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri