Un mesaj Ro-Alert a fost transmis, vineri după amiază, pe telefoanele mobile, prin care se anunţă instituirea stării de alertă în România.

"Pericolul infectării cu coronavirus (COVID-19) rămâne ridicat! Respectaţi cu stricteţe măsurile sanitare de protecţie! Purtaţi mască, acoperind nasul şi gura, în spaţiile închise sau aglomerate. Păstraţi distanţa de 1,5 metri faţă de alte persoane şi evitaţi contactul direct. Nu atingeţi suprafeţe pe care au pus mâna şi alte persoane. Spălaţi-va regulat mâinile cu apă şi săpun. Nu vă atingeţi ochii, nasul sau gura cu mâinile murdare. Precauţia este extrem de importantă în această perioadă", se arată în mesajul IGSU.

Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel naţional şi a măsurilor de prevenire şi control al infecţiilor în contextul situaţiei epidemiologice generate de virusul SARS-CoV-2 a fost publicată în Monitorul Oficial.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri