Alexandru Voicu a fost autorizat Director General al SAI Certinvest, primul asset manager independent din România, după avizul pozitiv primit astăzi din partea Autorității de Supraveghere Financiară (ASF). Totodată, ASF a avizat-o și pe Alina Huidumac în funcția de Director General Adjunct al SAI Certinvest.

„Sunt onorat să conduc SAI Certinvest în acest nou capitol din istoria sa. Voi pune la dispoziție toate resursele necesare, pentru a reprezenta și mai bine interesele investitorilor, printr-o strategie pro activă în piața locală, care include o transformare digitală și augmentarea proiectului InvestOnline, cu scopul de a veni mai aproape de clienții noștri”, a declarat, într-un comunicat de presă, Alexandru Voicu, directorul general al SAI Certinvest.

În cazul Alinei Huidumac, ea va continua să își îndeplinească pentru o perioadă și atribuțiile de Director portofolii private, funcție pe care o deține de aproximativ doi ani.

Alina Huidumac lucrează în SAI Certinvest de opt ani și are 11 ani de experiență pe piața de capital în sectorul pensiilor private, asigurărilor de viață și administrării investițiilor. În prezent, coordonează administrarea a aproximativ 200 de portofolii private. Acest tip de investiție presupune alocarea unui administrator dedicat, care construiește o relație apropiată cu investitorul și îi oferă o soluție investițională personalizată.

Sursa foto: Certinvest

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri