Cinema City va reducere prețul biletelor la cinci filme în timpul weekend-ului 29 - 31 octombrie.

Cele cinci filme cu prețuri de 15 lei/bilet sunt cele două premiere de weekendul acesta - ”A fost odată-n Soho” și “Spirite întunecate”, la care se adaugă “Familia Addams 2”, “Venom: Să fie carnagiu” și “Halloween: noaptea crimelor”.

“A fost odată-n Soho”: un basm noir, cu premiera din 29 octombrie

Primul film al lui Edgar Wright după “Baby Driver”, “A fost odată în Soho” urmărește cum se schimbă viața unei tinere care, după ce se mută într-un nou oraș, își dă seama că poate călători în anii ’60. Curând realizează că a nimerit în mijlocul unei crime și face tot posibilul de a o salva pe cea în trupul căreia se încarnează.

“Familia Addams 2”: plin de aventuri și personaje teribil de amuzante

Este continuarea animației cu același nume din 2019, care a reinventat franciza ce a debutat în urmă cu câteva decenii. Ne reîntâlnim cu ciudata familie Addams, care de data asta pleacă într-o aventură, mai exact într-o vacanță împreună.

Retail jobs

“Halloween: noapte crimelor” sau când trebuie să îți înfrunți fricile

Michael Myers a revenit! Sequel direct al filmului “Halloween” din 2018, care a revitalizat franciza veche de 4 decenii, fiind unul dintre cele mai profitabile filme horror din istorie, “Halloween Kills” are loc la câteva minute după ce Laurie Strode (Jamie Lee Curtis), fiica ei Karen (interpretată de Judy Greer) şi nepoata Allyson (Andi Matichak) l-au lăsat pe criminalul mascat Michael Myers - care a torturat-o pe bunică aproape toată viaţa - închis într-un subsol în flăcări. Însă în timp ce Laurie este dusă de urgenţă la spital, Michael reuşeşte să să elibereze şi îşi continuă ritualul sângeros.

“Spirite întunecate”, când răul nu iartă - premiera pe 29 octombrie

În filmul “Antlers - Spirite întunecate” o creatură misterioasă, care evadează din hotarul unde era încarcerată, ajunge într-un mic orășel unde instaurează frica. Un băiețel cu un secret întunecat poate schimba soarta tuturor celor din comunitatea sa. În ajutorarea lui se pun profesoara lui și fratele ei, șeriful orășelului.

Citeste si:
Avertisment privind riscurile anumitor site-uri prin care se oferă...
Avertisment privind riscurile...

“Venom: să fie carnagiu” sau o nouă rundă de haos fioros

“Venom: Să fie carnagiu”, regizat de Andy Serkis, este partea a doua în care îl reîntâlnim pe Eddie Brock (Tom Hardy), după ce a avut o simbioză cu Venom. Cei doi încearcă să colaboreze împreună, dar lucrurile se schimbă după o vizită la Cletus Kasady (Woody Harrelson) care devina gazda lui Carnage, un inamic periculos chiar și pentru Venom. Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Sișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-sef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »Setari Cookie-uri