Elon Musk a declarat că va demisiona din funcția de șef al platformei de socializare Twitter, după ce utilizatorii i-au cerut asta într-un sondaj inițiat chiar de el.

„Voi demisiona din funcția de CEO de îndată ce voi găsi pe cineva suficient de prost pentru a accepta postul! După aceea, voi conduce doar echipele de software și servere”, a scris el pe Twitter.

Musk a chestionat utilizatorii Twitter duminică seară dacă ar trebui să demisioneze din funcția de șef al companiei.

Sondajul s-a încheiat luni dimineață, 57,5% dintre utilizatori spunând că ar trebui să demisioneze și 42,5% spunând că nu ar trebui.

„Voi respecta rezultatele acestui sondaj”, promisese Musk duminică seara.

„Așa cum se spune, ai grijă ce îți dorești, pentru că s-ar putea să obții asta”, a mai scris el pe Twitter duminică, adăugând ulterior: „Cei care vor puterea sunt cei care o merită cel mai puțin”.

Musk, care a achiziționat Twitter în octombrie, conduce producătorul de mașini electrice Tesla și compania de nave spațiale SpaceX. El a spus duminică că nu a selectat un succesor pentru poziția de vârf pe platforma de socializare.

„Nimeni nu își dorește postul care poate menține Twitter în viață”, a spus Musk.

Sursa foto: Shutterstock / KLYONA

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri