Compania Armax Gaz, listata la Rasdaq, a afisat un profit brut semestrial de 4,3 milioane lei (1,39 milioane euro), de aproape noua ori mai mare decat in intervalul similar din 2006, datorita incasarii unui contract mai vechi, a declarat, citat de NewsIn, directorul economic Elena Ursu.

"Rezultatele spectaculoase obtinute de Armax Gaz in primul semestru sunt o exceptie. in primul semestru s-a incheiat un contract inceput acum doi ani, fapt care a adus cam jumatate din valoarea bruta a profitului", a explicat Elena Ursu, director al Armax Gaz.

In primul semestru din 2006 compania a avut un profit brut de 490.643 lei

Cifra de afaceri a companiei in primele sase luni a fost de 19,5 milioane lei (6,2 milioane euro), in crestere cu 16,19% fata de perioada similara a anului trecut. in primul semestru al anului 2006, Armax Gaz a avut afaceri de peste 16,86 milioane lei.

Capitalul social este divizat in 80,67 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei. Principalii actionari ai companiei sunt Mircea Vescan cu 36,19%, Armean Olimpia Simona 10,12%, potrivit datelor publicate la Rasdaq.

Armax Gaz Medias este specializata in echipamente si instalatii industriale pentru gaz.

Titlurile Armax Gaz, care se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul ARAX, au incheiat sedinta din 13 august la cotatia de 0,6150 lei pe titlu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Scaderi pe bursa la inceput de saptamana