Casa de brokeraj KBC Securities Romania a ocupat prima pozitie in topul intermediarilor prezenti la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) in luna septembrie, cand a miscat in piata peste 281,68 milioane lei (83,93 milioane euro).

In primele noua luni ale anului, casa de brokeraj a incheiat, la Bursa si la Rasdaq, tranzactii in valoare de 3,102 miliarde lei si se plaseaza tot pe prima pozitie in ierarhia primelor trei trimestre.

Pozitia secunda in topul lunii septembrie a fost ocupata de casa de brokeraj ING Bank NV Amsterdam - sucursala Bucuresti, care a miscat in piata 250,20 milioane lei (74,55 milioane euro). In primele noua luni ale anului, compania a incheiat tranzactii pe cele doua piete de peste 2,184 miliarde lei.

Pe pozitia a treia atat in luna septembrie cat si in primele noua luni s-a clasat casa de brokeraj Broker Cluj cu tranzactii de peste 157 milioane lei (46,78 milioane euro). In perioada ianuarie-septembrie, Broker Cluj a incheiat tranzactii de 1,48 miliarde lei.

Raiffeisen Capital & Investment detine locul al patrulea, la nivelul lunii septembrie cu tranzactii de 112,15 milioane de lei. Raiffeisen Capital & Investment detine 5,68% din piata.

Pozitia a cincea este ocupata de BT Securities, care a raportat transferuri de 101,55 milioane de lei.

In luna august, la Bursa de Valori Bucuresti au incheiat tranzactii 72 de case de brokeraj.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
BT Securities devine BT Capital Partners
Setari Cookie-uri