Casa de brokeraj KBC Securities Romania a ocupat prima pozitie in topul intermediarilor prezenti la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) in luna septembrie, cand a miscat in piata peste 281,68 milioane lei (83,93 milioane euro).

In primele noua luni ale anului, casa de brokeraj a incheiat, la Bursa si la Rasdaq, tranzactii in valoare de 3,102 miliarde lei si se plaseaza tot pe prima pozitie in ierarhia primelor trei trimestre.

Pozitia secunda in topul lunii septembrie a fost ocupata de casa de brokeraj ING Bank NV Amsterdam - sucursala Bucuresti, care a miscat in piata 250,20 milioane lei (74,55 milioane euro). In primele noua luni ale anului, compania a incheiat tranzactii pe cele doua piete de peste 2,184 miliarde lei.

Pe pozitia a treia atat in luna septembrie cat si in primele noua luni s-a clasat casa de brokeraj Broker Cluj cu tranzactii de peste 157 milioane lei (46,78 milioane euro). In perioada ianuarie-septembrie, Broker Cluj a incheiat tranzactii de 1,48 miliarde lei.

Raiffeisen Capital & Investment detine locul al patrulea, la nivelul lunii septembrie cu tranzactii de 112,15 milioane de lei. Raiffeisen Capital & Investment detine 5,68% din piata.

Pozitia a cincea este ocupata de BT Securities, care a raportat transferuri de 101,55 milioane de lei.

In luna august, la Bursa de Valori Bucuresti au incheiat tranzactii 72 de case de brokeraj.


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Bank of the Year, editia 4: publicul poate vota cea mai populara banca