Casa de brokeraj Broker Cluj (BRK) a obtinut in primele noua luni ale anului 2007 un profit brut de 39,56 milioane lei (11,78 milioane euro), de 2,97 de ori mai mare decat rezultatul obtinut in intervalul anterior si cu 28,44% peste profitul estimat pentru intreg anul
Actionarii companiei au aprobat prin bugetul de venituri si chetulieli pe 2007 un profit brut de 30,8 milioane lei.

Conform raportului ce sintetizeaza rezultatele financiare ale companiei dupa primele noua luni ale anului curent, activul total al societatii de servicii de investitii financiare (SSIF) Broker SA este de peste 187 milioane de lei, din care activ net insumeaza 141 milioane lei. La acest nivel, valoarea unitara a activului net este de 1,01336 lei, cu 2,25% mai mare decat valoarea de la sfarsitul lunii august, de 0,991 lei.

Valoarea de piata a pachetului total de actiuni detinut in portofoliu este de peste 107 milioane de lei, din care o pondere de 80,46% o detin titlurile societatilor cotate la bursa.

Broker Cluj are un capital social de 58,26 milioane lei, divizat in 116,52 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 0,50 lei. Principalii actionarii ai casei de brokeraj sunt Ioan Cartis cu 8,19%, Intervalco SA cu 6,34%, clienti nerezidenti ai Citibank, cu o detinere cumulata de 4,84%, Anton Ionescu cu 4,48% si Petru Prunea cu 3,46%. Actionarii Investco au o participatie de 6,26% din capitalul social al Broker Cluj.

Titlurile Broker Cluj se tranzactioneaza la prima categorie a Bursei de Valori Bucuresti, sub simbolul BRK. Actiunile Broker au inchis sedinta de luni la cotatia de 3,01 lei, ceea ce conduce la o capitalizare de peste 350,7 milioane lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri