Veniturile casei de brokeraj in primele noua luni au fost de 5,3 milioane lei, in crestere cu 69% fata de perioada similara a anului trecut.

In primele noua luni ale anului, Intercapital Invest a inregistrat tranzactii cu actiuni in valoare de 593,8 milioane lei (176 milioane euro). Valoarea schimburilor cu obligatiuni efectuate de casa de brokeraj a fost de 118,5 milioane lei.

Pe piata intrumentelor derivate de la Sibiu, valoarea tranzactiilor a fost, in primele noua luni, de 721,8 milioane lei.

Citeste si:

La sfarsitul lunii septembrie, Intercapital Invest intermedia tranzactii cu actiuni pentru 3.089 de clienti si tranzactii cu intrumente derivate pentru 181de clienti.

Compania a fost infiintata in anul 1995 si face parte din grupul de firme al Fondului Romano-American pentru Investitii. In luna septembrie, casa de brokeraj a ocupat pozitia a 13-a in topul intermediarilor pe piata intrumentelor financiare a Bursei Monetar Financiare si de Marfuri Sibiu (BMFMS) si in clasamentul intermediarilor la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).