Actionarii companiei din domeniul dezvoltarilor imobiliare Impact Bucuresti (IMP) au aprobat contractarea unui credit de 26,3 milioane euro de la Banca Romaneasca, destinat refinantarii diverselor credite si finantarii unor lucrari din proiectul "Greenfield", si au ales consiliul de administratie.

Din valoarea totala a creditului, 8 milioane euro sunt necesari pentru refinantarea unor credite acordate companiei, suma de 13,37 milioane euro este necesara pentru finantarea ultimelor lucrari de efectuat din proiectul "Greenfield", iar 4,93 milioane euro sunt solicitati pentru refinatarea creditului contractat in 2005 pentru proiectul "Greenfield".

In adunarea generala din 27 octombrie, actionarii au ales si componenta consiliului de administratie al Impact Bucuresti, din care vor face parte Havila Trading International SRL, reprezentata prin Dan Ioan Popp, Valeriu Nicolae Ionescu si Andreea Bosnagiu. Presedintele consiliului de administratie a fost ales Dan Ioan Popp, din partea Havila Trading International SRL.

Andreea Bosnagiu (fosta Rosca) s-a aflat la conducerea sau coordonarea mai multor proiecte din presa economica, cum ar fi revista Capital, Business Standard, Money Express si NewsIn. Valeriu Nicolae Ionescu a mai indeplinit functii de conducere in cadrul Astral SA, Luxten SA si Orange.

Impact Developer & Contractor (IMP) si-a majorat capitalul social cu 14,86 milioane lei, pana la 114,86 milioane lei, si a atras in total 156 milioane lei (46 milioane euro), in urma incheierii perioadei de subscriere. In perioada de subscriere, incheiata in data de 25 septembrie, actionarii companiei au subscris 148,57 milioane actiuni din totalul de 235 milioane titluri emise, gradul de subscriere fiind de 63,22%.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Impact vrea sa construiasca un parc si 25.000 mp de locuinte