Compania de intermediere pe piata de capital Broker Cluj (BRK) a achizitionat miercuri inca 20,33% din Remat Maramures (REMM), dupa ce marti cumparase un pachet de 9,84%, si a ajuns astfel sa detina de 30,18% din capitalul social al companiei
Broker Cluj a platit 2,18 milioane lei pe pachetul de 20,33% din Remat Maramures. Broker Cluj a platit in total 3,16 milioane lei pentru pachetul de 30,18% din Remat Maramures si a ajuns al doilea actionar ca pondere, dupa Ioan Moldovan care detine 36,79%. Ultimul transfer de pachet semnificativ la Remat Maramures s-a efectuat la pretul de 30,30 lei/actiune, ceea ce confera companiei o capitalizare de 10,736 milioane lei (2,98 milioane euro).

Titlurile Remat Maramures (REMM) s-au aflat marti si miercuri in clasamentul lichiditatii pietei Rasdaq, pe fondul mai multor transferuri de pachete semnificative. Alaturi de Broker Cluj, printre cumparatori s-au anuntat Casa de Insolveta Transilvania cu 9,25% si Sorin Lucian Dan cu 9,18%, iar printre vanzatori au raportat lichidari de pachete SIF Banat-Crisana cu 9,18% si Florin-Vasile Nechita cu 11,72%. Un pachet de 21,51% din Remat Maramures s-a transferat miercuri la cotatia de 30,30 lei/titlu si este identic cu cel pe care-l detinea Petru Tersanschi.

Remat Maramures este specializata in recuperarea deseurilor si resturilor metalice reciclabile si are un capital social de peste 1,32 milioane lei, divizat in 354.337 actiuni, cu o valoare nominala de 3,73 lei.

Compania a incheiat primele noua luni din 2007 cu un profit net de 513.220 lei, in crestere de 3,2 ori fata de intervalul similar din 2006. Afacerile companiei s-au cifrat la 6,83 milioane lei, dupa primele trei trimestre ale anului curent, in crestere cu 57% fata de perioada echivalenta a anului trecut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri