Discutiile intre reprezentantii Fondului si avocatul familiilor, Corin Trandafir, au avut ca subiect posibilitatile de atragere a unor investitori valorosi spre Fondul Proprietatea (FP) si listarea FP la Bursa, inclusiv calendarul actiunilor premergatoare acesteia.

"Consiliul de Supraveghere a promis ca, in luna ianuarie 2008, va pune la dispozitia actionarilor sai un calendar al evenimentelor premergatoare listarii la Bursa a Fondului", se arata in comunicatul FP, citat de NewsIn.

Intilnirea cu avocatul mostenitorilor a facut parte din initiativa consiliului de supraveghere de a-si finaliza planul de actiune, pentru anul viitor, tinind cont de parerile actionarilor Fondului. Astfel de intrevederi cu reprezentanti ai actionariatului vor mai avea loc in aceasta luna si la inceputul lunii ianuarie 2008, potrivit comunicatului mentionat.

Fondul Proprietatea a inceput, la sfarsitul saptamanii trecute, selectarea evaluatorilor pentru a face primul pas pentru listarea la Bursa. Astfel, FP organizeaza licitatie deschisa pentru selectarea a cel putin doi evaluatori autorizati, care sa evalueze participatiile aflate in portofoliul Fondului in conformitate cu standardele internationale de evaluare si cu legislatia nationala in vigoare.