Mostenitorii averilor industriasilor Malaxa si Auschnit detin in prezent 7,85% din actiunile Fondului Proprietatea, potrivit unui comunicat al Fondului, care mentioneaza ca membrii consiliului de supraveghere s-au intalnit, luni, cu avocatul familiilor in cauza.
Discutiile intre reprezentantii Fondului si avocatul familiilor, Corin Trandafir, au avut ca subiect posibilitatile de atragere a unor investitori valorosi spre Fondul Proprietatea (FP) si listarea FP la Bursa, inclusiv calendarul actiunilor premergatoare acesteia.

"Consiliul de Supraveghere a promis ca, in luna ianuarie 2008, va pune la dispozitia actionarilor sai un calendar al evenimentelor premergatoare listarii la Bursa a Fondului", se arata in comunicatul FP, citat de NewsIn.

Intilnirea cu avocatul mostenitorilor a facut parte din initiativa consiliului de supraveghere de a-si finaliza planul de actiune, pentru anul viitor, tinind cont de parerile actionarilor Fondului. Astfel de intrevederi cu reprezentanti ai actionariatului vor mai avea loc in aceasta luna si la inceputul lunii ianuarie 2008, potrivit comunicatului mentionat.

Fondul Proprietatea a inceput, la sfarsitul saptamanii trecute, selectarea evaluatorilor pentru a face primul pas pentru listarea la Bursa. Astfel, FP organizeaza licitatie deschisa pentru selectarea a cel putin doi evaluatori autorizati, care sa evalueze participatiile aflate in portofoliul Fondului in conformitate cu standardele internationale de evaluare si cu legislatia nationala in vigoare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri