Obligatiunile municipale emise de primaria Bacau se vor tranzactiona de joi la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), potrivit comunicatului publicat de BVB.
Primaria Bacau a emis in 2 noiembrie, anul curent, 350.000 obligatiuni, cu o valoare nominala de 100 lei. Valoarea totala a emisiuni este de 35 milioane lei. Obligatiunile au o maturitate de 19 ani, data scadentei fiind 1 noiembrie 2026.

Rambursarea principalului (de 100 lei) se va face in 68 de transe trimestriale. Dobanda obligatiunilor este variabila si va depasi cu 0,85% media dobanzilor interbancare la sase luni. Obligatiunile se vor tranzactiona la BVB, la sectorul Titluri de credit - categoria obligatiuni municipale, cu simbolul BAC26.

Aceasta este a doua emisiune realizata de municipalitatea din Bacau, dupa precedenta (BAC08), in valoare de 8,95 milioane lei, care ajunge la maturitate in 15 septembrie 2008.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri