Veniturile Intecapital Invest au crescut cu 78% in 2007

Intercapital Invest a realizat, anul trecut, venituri de 8,2 milioane lei, in crestere cu 78% comparativ cu anul 2006, iar profitul net s-a majorat de 1,74 de ori, la 1,7 milioane lei.

Valoarea tranzactiilor cu actiuni intermediate de Intercapital a crescut in anul precedent cu 71%, la 773 milioane lei, iar transferurile cu obligatiuni s-au situat la 123 milioane lei, potrivit rezultatelor preliminare furnizate de companie.

Raportate la rezultatele din 2006, cand au insumat 167 milioane lei, tranzactiile cu obligatiuni a scazut anul trecut cu 26,3%.

Operatiunile cu instrumente derivate efectuate la Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu au cumulat 829 milioane lei, in crestere cu 49% fata de anul 2006. La finele lunii decembrie, compania avea 3.621 de clienti.

Compania a participat la vanzarea ofertei publice initiale a Transgaz, cea mai mare oferta publica din Romania, prin intermediul Intercapital subscriindu-se actiuni in valoare de 443 milioane euro.

Intercapital Invest este o companie specializata in furnizarea de servicii pe piata de capital din Romania, incluzand intermedierea tranzactiilor cu actiuni, obligatiuni, contracte futures si alte instrumente financiare ; distributia de unitati ale fondurilor de investitii ; consultanta si analiza financiara ; intermedierea ofertelor publice de cumparare si de vanzare de actiuni si obligatiuni.

Compania a fost infiintata in anul 1995 ca membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti si face parte din grupul de firme al Fondului Romano-American pentru Investitii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri