Membrii Asociatiei Brokerilor l-au reales, vineri seara, pe Dan Paul in functia de presedinte al Asociatiei, in timp ce Septimiu Stoica, fostul presedinte al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), si-a pierdut locul din consiliul director.
Dan Paul este presedintele SSIF Finaco Securities. Pentru functia de presedinte al consiliului se inscrisesera Dan Paul - fostul si actualul presedinte al asociatiei si vicepresedinte al consiliului Bursei de Valori Bucuresti (BVB), Nicolae Ghergus - presedinte al casei de brokeraj Confident Invest si membru al consiliului director - si Septimiu Stoica - vicepresedinte al institutiei si fost presedinte al consiliului de administratie al BVB.

Membrii Asociatiei Brokerilor au votat vineri seara, la Sinaia, si noul consiliu director, din care vor face parte Nicolae Ghergus, Mihaela Neagu, Vergil Popescu si Iancu Stavrositu. Primii trei au ocupat aceaste functii si in mandatul trecut, singura schimbare fiind inlocuirea lui Septimiu Stoica cu Iancu Stavrositu.
Consiliul director este format din presedinte si patru membri, iar mandatul este de doi ani.

Pentru un loc in consiliul director isi depusesera candidatura Mihaela Neagu - vicepresedinte, Diana Bogdan Manescu, Nicolae Ghergus si Vergil Popescu - membri in mandatul curent, precum si Septimiu Stoica, Iancu Stavrositu si Mihai Radu.

La prima intalnire dupa alegeri, noul consiliu director va desemna dintre membrii sai, doi vicepresedinti, potrivit unui anunt al Asociatiei, publicat marti.

Conform statutului Bursei de la Bucuresti, presedintele Asociatiei Brokerilor ocupa si functia de membru in consiliul Bursei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri