Bursa Romana de Marfuri (BRM) organizeaza, de la inceputul anului, conferinte si seminarii in mai multe judete ale tarii pentru a prezenta organizatiilor locale avantajele utilizarii serviciilor ringului bursier in realizarea achizitiilor publice la cotele bursei.

"Este pacat ca primariile din judetul nostru sa nu fructifice avantajele oferite de tranzactionarea in ringul bursier, in conditiile in care, orice entitate publica poate proceda la achizitia de materii prime cotate pe piata la disponibil, sau poate beneficia, prin intermediul BRM, de consultanta in achizitii publice, care se traduce, in final, in economii importante la bugetul local", a spus presedintele Consiliului Judetean Arad, Iosif Matula.

Reprezentantii autoritatilor locale din judetele Suceava si Botosani au participat, de asemenea, la un seminar pe aceeasi tema, a utilizarii optime a banilor publici in achizitii. Seminarul a fost organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Suceava in colaborare cu BRM Terminal Suceava si sustinut de lectori ai BRM.

"Suntem convinsi ca fara o cultura bursiera minima, economia romaneasca nu va putea beneficia de avantajele cumpararii pe baza de cotatie, estimand, astfel, corect bugetele, previzionand, stabilind oportunitati si, in final, gestionand inclusiv banul public", a explicat directorul general al BRM, Radu Popa.

Bursa Romana de Marfuri isi propune sa organizeze, in lunile urmatoare, astfel de seminarii in cea mai mare parte a judetelor, in scopul educarii consumatorilor finali ai tranzactiilor bursiere.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri