Casa de brokeraj Intercapital Invest si-a majorat capitalul social cu patru milioane de lei, de la 2,75 milioane lei la 6,75 milioane de lei, prin aport in numerar al actionarilor, in vederea sustinerii proiectelor viitoare.

Majorarea de capital a fost realizata prin emiterea unui numar de 400.000 de actiuni, cu o valoare nominala de zece lei fiecare.

Compania a fost infiintata in anul 1995, ca membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti (BVB) si face parte din grupul de firme al Fondului Romano-American pentru Investitii.

Intercapital si-a majorat capitalul social in luna mai 2007 cu 2,09 milioane de lei, la 2,75 milioane de lei, operatiune in urma careia compania poate sa ofere toata gama de servicii de investitii financiare permisa de legislatie.

Compania a inregistrat, anul trecut, venituri de 8,2 milioane lei, in crestere cu 78% comparativ cu anul 2006, iar profitul net a avansat de 1,74 de ori, la 1,7 milioane lei.

Valoarea tranzactiilor cu actiuni intermediate de Intercapital a crescut in anul precedent cu 71%, la 773 milioane lei, iar transferurile cu obligatiuni s-au situat la 123 milioane lei, potrivit rezultatelor preliminare furnizate de companie. La sfarsitul lunii decembrie, compania avea 3.621 de clienti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
In vizita la noul sediu Tradeville: brokeraj in toiul iernii