SIF Muntenia (SIF4) a cumparat in ultima perioada, prin tranzactii in piata, 22.300 de actiuni Erste Bank la un pret mediu de 137,02 lei/titlu, in valoare de 3,05 milioane lei (822.300 euro), potrivit unui comunicat trimis astazi Bursei.
Actiunile Erste Bank se tranzactioneaza din 14 februarie la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), a treia piata de tranzactionare dupa Viena si Praga.

Titlurile Erste Bank (EBS), tranzactionate la categoria Internationale a BVB, s-au depreciat joi cu 1,99%, la pretul de 138 lei, pe o lichiditate de 356.319 lei.

Pe piata de capital din Bucuresti sunt listate toate cele aproximativ 316,28 milioane de actiuni emise de Erste Bank, al carei capital social este 632,58 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri