Consiliul de administratie propune contractarea unui credit de pana la 2 milioane lei pentru intretinerea si insamantarea culturilor, creditul urmeaza sa fie garantat cu constructia si terenul aferent bazei Parincea.

In cadrul adunarii se va mai propune realizarea unui imprumut de cel mult 4 milioane lei pentru cumpararea de cereale necesare recoltei din acest an. In acelasi context, se vor discuta conditiile pentru incheierea contractelor de credit si grantiile aduse.

Comcereal Bacau are ca domeniu de activitate serviciile anexe agriculturii, gradinarit si arhitectura peisagera. Capitalul social al companiei, de 2,31 milioane lei, este divizat in 23,14 milioane actiuni cu valoarea nominala de 0,10 lei. La ultima raportare principalii actionari ai companiei erau societatea Conagra, cu 50,39%, si Broadhurst Investments Limited, cu 10,60%.

Comcereal Bacau se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, cu simbolul CMBC. Potrivit ultimei cotatii de 0,06 lei, inregistrata in cadrul sedintei de marti, capitalizarea companiei este de 1,39 milioane lei.