Majorarea a fost aprobata de actionarii inregistrati la 21 martie prin incorporarea rezervelor de 2,64 milioane lei si prin aportul in numerar a 15,86 milioane lei.

Pentru majorarea prin incorporarea rezervelor vor fi emise 2,64 milioane actiuni, iar fiecare actionar va primi o actiune noua la sase actiuni vechi detinute, fractiunile de actiuni ce ar putea rezulta din calcul urmand a fi eliminate.

In cazul majorarii capitalului prin aport in numerar vor fi emise 15,86 milioane actiuni cu valoarea nominala de 1 leu, actionarii putand subscrie cate o actiune noua pentru fiecare actiune detinuta la data de inregistrare, de 14 aprilie.

Citeste si:

Majorarea de capital se va efectua fara prima de subscriere, iar perioada de exercitare a dreptului de preferinta este de 30 de zile de la publicarea hotararii in Monitorul Oficial.

Actionarul majoritar al companiei este Catalin Chelu, care detine 47,93%, in vreme ce SIF Muntenia (SIF4) are o participatie de 33,58%.

Actiunile Vulturul Comarnic se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sectiunea XMBS, sub simbolul VULT. Compania are, inainte de majorare, o capitalizare de 28,55 milioane lei (7,67 milioane euro), corespunzatoare cotatiei de inchidere din 4 ianurie, de 4,50 lei.