Casa de brokeraj KBC Securities a ocupat prima pozitie in topul caselor de brokeraj active in luna aprilie la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), dupa valoarea tranzactiilor intermediate, urmata de Raiffeisen Capital & Investment si CA IB Securities, potrivit clasamentului de pe site-ul BVB.
KBC Securities a intermediat luna trecuta tranzactii cu actiuni, obligatiuni si drepturi de alocare in valoare totala de 189,8 milioane lei, adica 14,14% din valoarea totala a tranzactiilor realizate la Bursa de Valori Bucuresti.

Pe locul al doilea in topul intermediarilor la BVB din luna aprilie s-a aflat Raiffesen Capital & Investment, care a intermediat 12,53% din tranzactiile realizate la BVB, in valoare totala de 168,23 milioane lei, urmata de CA-IB Securities, cu tranzactii de 100,59 milioane lei.

Urmatoarele clasate au fost casele de brokeraj a ING Bank, Sucursala Bucuresti, cu 74,4 milioane lei, BT Securities cu 70,06 milioane lei si Actinvest, care a intermediat tranzactii in valoare totala de 52,6 milioane lei.

In martie, KBC Securities era de asemenea pe primul loc in clasamentul caselor de brokeraj dupa valoarea tranzactiilor intermediate, cu o cota de piata de 10,39%, si a fost urmata de BT Securities (5,9% din valoarea tranzactiilor), Raiffesen Capital & Investment (5,11%), SSIF Broker (4,7%) si EFG Eurobank Securities (4,57%).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri