Casa de brokeraj KBC Securities a ocupat prima pozitie in topul caselor de brokeraj active in luna aprilie la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), dupa valoarea tranzactiilor intermediate, urmata de Raiffeisen Capital & Investment si CA IB Securities, potrivit clasamentului de pe site-ul BVB.

KBC Securities a intermediat luna trecuta tranzactii cu actiuni, obligatiuni si drepturi de alocare in valoare totala de 189,8 milioane lei, adica 14,14% din valoarea totala a tranzactiilor realizate la Bursa de Valori Bucuresti.

Pe locul al doilea in topul intermediarilor la BVB din luna aprilie s-a aflat Raiffesen Capital & Investment, care a intermediat 12,53% din tranzactiile realizate la BVB, in valoare totala de 168,23 milioane lei, urmata de CA-IB Securities, cu tranzactii de 100,59 milioane lei.

Urmatoarele clasate au fost casele de brokeraj a ING Bank, Sucursala Bucuresti, cu 74,4 milioane lei, BT Securities cu 70,06 milioane lei si Actinvest, care a intermediat tranzactii in valoare totala de 52,6 milioane lei.

In martie, KBC Securities era de asemenea pe primul loc in clasamentul caselor de brokeraj dupa valoarea tranzactiilor intermediate, cu o cota de piata de 10,39%, si a fost urmata de BT Securities (5,9% din valoarea tranzactiilor), Raiffesen Capital & Investment (5,11%), SSIF Broker (4,7%) si EFG Eurobank Securities (4,57%).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si