Turism Hoteluri Restaurante Marea Neagra va oferi servicii turistice agentiei Transilvania Travel in perioada 1 iunie - 15 septembrie.

Compania hoteliera va garanta serviciile prestate in cuantumul a 35,59 milioane lei, iar agentia de turism va plati pana la inceputul lui iunie un avans de 10% din valoarea estimata a contractului.

In acelasi timp, THR Marea Neagra va ceda un comision de pana la 7,5% pentru activitatile de contractare, derulare si promovare de care se va ocupa Transilvania Travel.

THR Marea Neagra estimeaza pentru anul in curs un profit net de 4,36 milioane lei, de 3,84 ori mai mic t cel obtinut anul trecut, pe fondul scaderii cu 34,4% a veniturilor totale.

Citeste si:

Pentru finantarea activitatii si realizarea de investitii in 2008, THR Marea Neagra a alocat suma de 67,52 milioane lei.

Compania are un capital social de 19,31 milioane lei, divizat in 193,1 milioane actiuni. SIF Transilvania controleaza pachetul majoritar de 77,45% din actiunile THR, Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale are 0,19%, iar Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) are o participatie de 0,16%, potrivit ultimei raportari din 29 februarie.

Actiunile companiei sunt tranzactionate la categoria a doua a BVB, sub simbolul EFO. Ultima cotatie a titlurilor EFO a fost 1,38 lei, in sedinta din 12 mai, ceea ce da companiei o capitalizare de 266,5 milioane lei.