Constructii Sibiu a obtinut in primele trei luni ale anului un profit net de 121.875 lei, cu aproape 90% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, in urma dublarii veniturilor trimestriale la 15,46 milioane lei, arata rezultatele financiare remise pietei Rasdaq.
In primul trimestru de anul trecut, constructorul a raportat castiguri de 64.508 lei.

Veniturile Constructii Sibiu din primele trei luni au depasit estimarile si marcheaza o crestere cu aproape 110% fata de perioada similara a anului trecut, cand incasarile au insumat 7,39 milioane lei.

In acelasi timp, cheltuielile trimestriale s-au majorat in acelasi ritm, pana la 15,32 milioane lei, dupa ce in primul trimestru din 2007 costurile s-au cifrat la 7,32 milioane lei.

In schimb, afacerile companiei au avansat in primul trimestru cu 35%, la 6,23 milioane lei, dar nu au atins nivelul stabilit prin buget, datorita stocului mare de produse finite si servicii in curs de executie, care se vor factura in perioada imediat urmatoare.

Dupa primele trei luni de anul trecut, Constructii Sibiu afisa o cifra de afaceri de 4,62 milioane lei.
Constructii Sibiu are un capital social de 1,79 milioane lei, divizat in 715.709 actiuni cu o valoare nominala de 2,50 lei. Actionarul principal al companiei este Sinecon SRL, care detine 48,55% din capitalul social, in timp ce SIF Transilvania (SIF3) are o participatie de 39,52%.

Titlurile societatii se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul CONR.

Compania are o valoare de piata de 20,11 milioane lei (aproape 5,5 milioane euro), conform ultimei cotatii de 28 lei, inregistrata in sedinta din 23 aprilie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri