Obligatiunile primariei Targu-Mures din transa a doua, cu o valoare a emisiunii de 32 milioane lei, se vor tranzactiona de marti la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), potrivit comunicatului remis de operatorul de piata.
Principalul celor 320.000 de obligatiuni emise de primaria Targu-Mures (TGM27A) are o valoare de 100 lei si va fi rambursat in 75 de rate trimestriale. Obligatiunile au ca data de maturitate anul 2027.

Primaria va plati obligatarilor o dobanda calculata pe baza mediei dobanzilor interbancare la depozitele in lei la trei luni, la care se adauga o prima de 0,75% pe an. Cupoanele se vor acorda trimestrial.

Consiliul Bursei de Valori Bucuresti (BVB) aprobase pe 7 mai admiterea la tranzactionare pe piata reglementata a obligatiunilor municipale emise de primariile Hunedoara si Targu Mures.

Oferta publica de vanzare a obligatiunilor s-a derulat in perioada 29 februarie - 6 martie si a fost intermediata de casa de brokeraj BT Securities.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri