Intercontinental Romania a afisat la finalul primelor trei luni ale acestui an o pierdere de 2,32 milioane lei, in contextul in care cheltuielile companiei au crescut in primul trimestru cu 35,34% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat trimis pietei Rasdaq.
Veniturile companiei au fost in primul trimestru al anului curent de 13,61 milioane lei (3,69 milioane euro), in crestere usoara, de doar 0,5%, fata de cele din perioada similara a anului trecut, cand incasarile societatii au fost de 13,55 milioane lei.

In acelasi timp, cheltuielile companiei au sporit in primul trimestru cu 35,34%, la 15,93 milioane lei (4,31 milioane euro), de la 11,77 milioane euro, cheltuielile inregistrate de societate in primele trei luni ale anului trecut.

In primul trimestru din 2007, compania inregistrase un profit net de 1,59 milioane lei.

Compania are un capital social de 83,35 milioane lei, divizat in 833,54 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei. Principalii actionari ai companiei sunt RHIC Holdings SA cu 49,12% din capitalul social si Lido SA cu 11,89%.

Titlurile Intercontinental Romania se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul RCHI. Capitalizarea companiei este de 154,2 milioane lei (42,43 milioane euro), conform cotatiei de 0,185 lei, stabilita in sedinta de luni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri