Actionarii principali ai producatorului de lactate Albalact (ALBZ), Petru si Raul Ciurtin, au vandut cate un pachet de actiuni reprezentand cumulat 4,06% din capitalul social al companiei prin doua schimburi speciale (deal), titlurile fiind cumparate de RC2 cu 11,92 milioane lei.
Primul pachet, de 18,27 milioane actiuni, a fost vandut de Raul Ciurtin pentru suma de 8,22 milioane lei.

Cel de-al doilea pachet, de 8,22 milioane actiuni, apartinand lui Petru Ciurtin, a fost vandut pentru suma de 3,7 milioane lei.

Ambele pachete de actiuni au fost vandute la un pret de 0,45 lei/titlu.

Raul Ciurtin, care a vandut cel mai mult (2,8%) si-a diminuat detinerea la 13,63%, iar Petru Ciurtin, care a transferat 1,26% din capitalul companiei, si-a micsorat detinerea de 32,9%.

RC2, care figura la ultima raportare cu o detinere de 12,92% in Albalact, a cumparat luni pachetul de 4,06% din actiunile Albalact pentru 11,92 milioane lei.

Albalact Alba Iulia este unul dintre primii cinci producatori de lapte si produse lactate din Romania.

Infiintata in anul 1971 si transformata in societate comerciala pe actiuni in 1990, Albalact a fost privatizata in 1999.

Titlurile Albalact Alba Iulia se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul ALBZ, iar valoarea de piata a companiei se ridica la 298,3 milioane lei, potrivit cotatiei de 0,457 lei/actiune din 20 mai.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri