Detinerile individuale ale fiecarui fond in parte la cele trei SIF-uri nu depaseste limita de 1% stabilita de Comisia Natioanala a Valorilor Mobiliare (CNVM). Astfel, Danske Fund Eastern Europe Convergence detine 0,64% din SIF Transilvania (SIF3), 0,77% din SIF Moldova (SIF2) si 0,38% din SIF Oltenia (SIF5).

Fondul Danske Fund Trans-Balkan controleaza 0,21% din SIF Transilvania, 0,19% din SIF Moldova si 0,17% din SIF Oltenia. Cele doua fonduri (Danske Fund Eastern Europe Convergence si Danske Fund Trans-Balkan) sunt administrate de Danske Fund Management Company, o societate care face parte din grupul bancar Danske Bank.

Fondul Danske Trans-Balkan are o participatie de 0,74% la SIF Transilvania, 0,92% la SIF Moldova si 0,85% la SIF Oltenia, in vreme ce fondul Danske Financials & Investments controleaza 0,26% din SIF Transilvania, 0,08% din SIF Moldova si 0,15% din SIF Oltenia. Ambele organisme de plasament colectiv sunt administrate de Sampo Fund Management, o alta companie din grupul Danske Bank.

Danske Fund Management Company si Sampo Fund Management, sunt companii organizate separat in grupul de societati Danske Bank, isi desfasoara activitatea independent si nu opereaza in mod concertat cu organismele de plasament colectiv pe care le administreaza, se mai arata in comunicatele transmise bursei.