QVT Fund, unul dintre actionarii principali ai retailerului de produse electronice Flamingo International (FLA), a vandut pe Bursa de Valori Bucuresti un pachet de 2% din companie, printr-o tranzactie negociata (deal), in valoare de 3,83 milioane lei, potrivit notificarilor Bursei.

QVT Fund a vandut pachetul de 16,2 milioane actiuni la un pret de 0,239 lei/titlu, egal cu cotatia de referinta.

Grupul Flamingo a inregistrat in primul trimestru al anului 2008 o cifra de afaceri de 170 milioane lei, in crestere cu 38% comparativ cu perioada similara a anului trecut, dar a raportat totodata pierderi de 3,9 milioane lei.

Grupul Flamingo International activeaza pe piata din Romania din anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice, fiind in acest moment al treilea jucator de pe piata de profil.

Potrivit raportarilor de la sfarsitul lunii februarie, Dragos Cinca detine 25,20% din capitalul social al Flamingo International, iar QVT Fund si-a redus participatia, in urma tranzactiei de joi, la 16%. Flanco Holding Ltd detine 10,59% din actiuni, Hansa Ida Europa Aktsia Fond are o participatie de 5,71%, iar compania detine 0,64% din actiunile proprii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si