La "Targul Bursier de Investitii", vor mai fi prezenti reprezentantii Depozitarului Central, ai Bursei de Valori Bucuresti, ai caselor de brokeraj, cat si ai companiilor listate la Bursa.

Vizitatorii vor putea afla cum se pot tranzactiona actiuni online, vor putea compara platformele de tranzactionare si vor mai putea chiar sa-si negocieze comisionul de tranzactionare cu societatile de brokeraj.

Cei interesati pot afla de la reprezentantii companiilor listate, prezente la targ, informatii despre rezultatele financiare, planurile de dezvoltare si politica de acordare a dividendelor, se arata in comunicat.

Depozitarul Central impreuna cu Bursa de Valori Bucuresti vor descrie pentru vizitatori cum se pot achizitiona actiuni ale companiilor straine direct de la Bucuresti.

Citeste si:

Tot la targ, persoanele care au subscris in 1996 cuponul de privatizare, in cadrul Programului de Privatizare in Masa (PPM), pot face un extras de cont la Depozitarul Central, pentru a afla daca detin actiuni ("actiuni reziduale") la vreuna dintre societatile de investitii financiare (SIF-uri), pe baza actului de identitate.

Persoanele care detin astfel de actiuni le pot evalua sau vinde prin intermediul uneia dintre societatile de brokeraj prezente la Targ.

Intrarea la targ va fi libera, iar cei interesati pot consulta programul seminariilor si al prezentarilor care vor avea loc in cele doua zile pe pagina de internet a Asociatiei Brokerilor.