In cadrul rubricii Live Wall-Street de saptamana viitoare, Mihai Chisu, broker la IFB-Finwest va discuta cu cititorii Wall-Street despre piata de capital romaneasca, despre tendintele asteptate pentru aceasta vara, despre avantajele si riscurile investitiei la bursa.

Brokerul va raspunde la toate intrebarile cititorilor legate de mersul pietei de capital, de asteptarile sale privind evolutia pe termen mediu si lung dar si legat de ce inseamna sa investesti la bursa.

Mihai Chisu
este unul dintre cei mai cunoscuti brokeri din piata, fiind ales “Brokerul Anului 2007”. A absolvit in 1998 Facultatea de Finante-Asigurari-Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si are un masterat in Comunicare Manageriala si Resurse Umane, la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative. Are o experienta ca broker si trader de peste 12 ani.

A inceput in 1996, ca broker la Gelsor S.A., ajungand in 2001 presedinte al Consiliului de Administratie si director general al societatii Gelsor Assets Management - societate de administrare a investitiilor. Timp de un an, din 2004 a lucrat ca trader la S.S.I.F. European Securities S.A, in 2005 s-a mutat la Alpha Finance Romania, divizia de brokeraj a Alpha Bank si in 2007 la Egnatia Securities, societate a Egnatia Bank. De la sfarsitul anului trecut, Mihai Chisu lucreaza ca broker la IFB Finwest.

Filozofia sa de investitii asociaza piata de capital cu sahul. "Pentru mine, bursa este ca o partida de sah: trebuie sa-ti cunosti avantajele, slabiciunile, si sa privesti in perspectiva; sa stii cand sa folosesti pionul, cand sa folosesti calul sau... mai riscant .. nebunul!", spunea Chisu.

Va invitam sa trimiteti intrebarile si subiectele de discutie pentru Mihai Chisu, care ne va raspunde in urmatoarea editie Live Wall-Street, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare:


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
Tanase: Bursa, o oportunitate pentru toti romanii sa economiseasca
Setari Cookie-uri