Tranzactiile cu cea mai mare valoare, de 3,84 milioane lei fara taxa pe valoarea adaugata (TVA), au fost realizate prin terminalul BRM din Piatra-Neamt, care a intermediat un contract de achizitie publica de medicamente de catre Spitalul Municipal de Urgenta Roman. In cadrul procedurii, au participat 20 de ofertanti, din care spitalul a ales 18, pentru livrarea diferitelor tipuri de medicamente.

Prin intermediul terminalului BRM din Giurgiu a fost atribuit un contract de achizitie publica de lucrari de reabilitare si modernizare a drumului comunal 147 din localitatea Joita. Ofertantul castigator a fost Societatea de Constructii in Transporturi Bucuresti, cu o oferta de 496.068,49 lei, fara TVA. De asemenea, BRM-Terminal Giurgiu a finalizat, in calitate de consultant-organizator, procedura de atribuire a contractului de achizitie publica pentru proiectarea si executia lucrarilor de reabilitare a salii de sport a grupului scolar Miron Niculescu. Ofertantul castigator a fost compania Domus Construct, cu o oferta de 299.213 lei, fara TVA.

Tot in sedinta de miercuri, Directia Generala pentru Administrare, Intretinere, Reparatii Drumuri si Poduri - Arges a cumparat 12.393 metri cubi de balast de la societatea Aldarxim, prin intermediul a trei tranzactii in valoare totala de 457.222 lei, realizate la terminalul BRM din Pitesti.

Citeste si:

Prin intermediul terminalului BRM din Constanta, compania de transport CFR Ferry-boat a achizitionat servicii de remorcare de feriboturi, de la Coremar, printr-o licitatie deschisa, iar valoarea aproximativa a contractului pentru un an este de 349.440 lei.

In prezent, BRM a dezvoltat, pe piata la disponibil, noua ringuri: produse petroliere, energie electrica, gaze naturale, carbune, marfuri generale, materiale de constructii, legume si fructe, cereale si ringul contractelor de procesare combustibili. Reteaua teritoriala a bursei numara 33 de terminale. Anul trecut, BRM a emis in premiera pentru piata romaneasca primele cotatii la produse petroliere.