Unirea Prod a cumparat inca 8% din actiunile Prodcomplex

Firma Unirea Prod SRL a cumparat 36.094 actiuni ale producatorului de mase plastice Prodcomplex, care reprezinta 8% din capitalul social al societatii, in urma a doua tranzactii la pretul de 8 lei/titlu, suma totala fiind de 288.752 lei, arata notificarile remise pietei Rasdaq.

In urma tranzactiilor, Unirea Prod aajuns sa detina aproape o treime (32,59%) din actiunile Prodcomplex.

Inaintea acestor tranzactii, compania Prodcomplex avea ca actionar majoritar pe Aurelia Cacovean, care detinea 53,57% din capitalul social, in vreme ce firma Unirea Prod SRL controla 24,59% din actiuni, iar arhiepiscopia ortodoxa Alba-Iulia detinea mai putin de 5%.

Anterior, Unirea Prod a cumparat 110.926 de actiuni Prodcomplex in urma a sase tranzactii, patru in sedinta de luni si inca doua in urma cu trei saptamani, realizate la acelasi pret, de 42 lei/actiune - mult peste pretul din tranzactia de joi.

Producatorul de mase plastice are un capital social de 1,13 milioane lei, impartit in 451.117 de actiuni, cu o valoare nominala de 2,50 lei. Titlurile Prodcomplex se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul PRLX.

Potrivit cotatiei de 8 lei/actiune, inregistrata in sedinta de joi, Prodcomplex are o valoare de piata de 3,6 milioane lei (aproape 1 milion euro).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri