Tender SA, actionarul majoritar al companiei Prospectiuni Bucuresti (PRSN) a vandut, saptamana aceasta, un pachet de actiuni reprezentand 1,08% din capitalul companiei geologice, pentru 5,45 milioane lei, potrivit Bursei de Valori Bucuresti (BVB), citate de NewsIn.

Tender SA a vandut cele 7,78 milioane actiuni Prospectiuni la pretul de 0,70 lei/titlu, ceea ce da companiei geologice o capitalizare de 502,6 milioane lei.

Prospectiuni Bucuresti este specializata in geologie, prospectiuni pentru hidrocarburi prin foraje, lucrari seismice, executand lucrari in special pentru Petrom Bucuresti si Romgaz Medias.

Prospectiuni Bucuresti este controlata de Tender SA, care figura cu detineri de 70,69% din actiuni inaintea vanzarii de marti, iar SIF Muntenia (SIF4) are o detinere de 11,87%, potrivit ultimei raportari.

Titlurile Prospectiuni SA Bucuresti se tranzactioneaza, in prezent, la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul PRSN. Actiunile au incheiat sedinta de marti la cotatia de 0,594 lei, ceea ce da o capitalizare de 427,23 milioane lei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Cati bani a recuperat statul de la condamnatii in marile dosare penale