Expert Placement Services Ltd a cumparat joi sase pachete de actiuni Comvex Constanta (CMVX) de pe piata Rasdaq, reprezentand 3% din capitalul companiei, pentru care a platit 7,3 milioane lei, potrivit datelor de pe pagina de internet a Bursei de Valori Bucuresti.

Expert Placement Services a cumparat cele 132.300 titluri Comvex Constanta la un pret mediu de 55 lei, egal cu cotatia de inchidere inregistrata in sedinta anterioara.

In sedinta de marti, mai multe pachete de actiuni ale companiei Comvex Constanta, reprezentand 7,07% din capitalul social, au fost transferate prin sapte tranzactii, pentru suma de 17,19 milioane lei, iar luni, alte pachete de actiuni CMVX, reprezentand 22,78% din capitalul social, fusesera transferate prin 20 de tranzactii, la un pret de 50 lei/titlu, pentru suma de 55,4 milioane lei.

Actionarul Ece Energy Consulting Establishment a raportat, in sedinta de luni, vanzarea a 22,05% din capitalul social al companiei si iesirea din actionariat.

In ultima saptamana, au fost tranzactionate 32,85% din titlurile Comvex Constanta, suma totala a schimburilor fiind de 79,9 milioane lei.

Comvex Constanta are un capital social de 11,05 milioane lei, divizat in 4,4 milioane actiuni cu o valoare nominala de 2,50 lei. Actionarul majoritar al societatii este Solidmet SRL, care controleaza 53,94% din capital.

Compania este specializata in servicii de manipulare a marfurilor, iar titlurile sale se tranzactioneaza la categoria a doua a pietei Rasdaq, sub simbolul CMVX.

Valoarea de piata a societatii este de 243,15 milioane lei (68,6 milioane euro), conform ultimei cotatii de 55 lei, stabilita in cadrul sedintei de tranzactionare de joi.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
BVB introduce pe piata AeRO sistemul de segmentare premium/standard