Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor Bucuresti (IMP) a imprumutat cu 2,7 milioane lei firma Actual Invest House sRL, iar datoria va fi stinsa prin cedarea unui teren din Bucuresti, cu o suprafata de peste 3.000 de metri patrati, a anuntat Impact.

Potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti (BVB), contractul de imprumut a fost incheiat in 12 iunie. Actual Invest House sRL va stinge datoria de 2,7 milioane lei prin cedarea unui teren de 3.117 mp, situat in sectorul 1 din Bucuresti.

Impact Developer & Contractor Bucuresti a obtinut anul trecut un profit net de 7,4 milioane lei (2,08 milioane euro), de peste doua ori mai mic decat in 2006, dupa ce cheltuielile companiei au crescut cu 52%.

Impact Developer & Contractor Bucuresti are un capital social de 200 milioane lei, divizat in 2 miliarde actiuni cu valoarea nominala de 0,10 lei. Actionarii principali ai companiei sunt Dan Ioan Popp, cu o detinere de 27,96%, si Daniela sandulescu, care controleaza 11,30% din totalul actiunilor. Fondul de investitii Julius Baer mai detine doar 8,46% din actiuni.

Compania are o valoare de piata de 460 milioane lei (128,49 milioane euro), corespunzatoare ultimei cotatii de 0,23 lei/titlu, stabilita in sedinta BVB de luni. Titlurile Impact se tranzactioneaza la prima categorie a Bursei de Valori, sub simbolul IMP.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
Manolescu, OTP AM: La câți bani se tipăresc, pe termen mediu-lung rămân optimist
Setari Cookie-uri