KD Capital Management si-a lansat platforma de tranzactionare online

Casa de brokeraj KD Capital Management si-a lansat, de marti, pagina de internet de pe care investitorii pot accesa informatii financiare, dar pot sa efectueze si tranzactii online.

Site-ul vine in intampinarea clientilor SSIF KD Capital Management care doresc sa isi gestioneze in mod activ portofoliul si le ofera acestora posibilitatea de a lua decizii in timp optim. Clientii SSIF KD Capital Management vor putea sa reactioneze in timp optim la evolutiile pietei, beneficiind in continuare de consultanta brokerilor companiei. Site-ul cuprinde informatii despre legislatie, companii listate, anunturi privind adunarile generale si comunicatele BVB.

"Site-ul de tranzactionare online este un instrument util pentru toate persoanele interesate de a investi la bursa. Estimam ca lansarea site-ului va genera dublarea tranzactiilor pe segmentul de clienti de brokeraj", a declarat Silviu Enache, presedintele KD Capital Management. in prezent peste 50% din veniturile companiei sunt generate de conturile de brokeraj.

Lansarea site-ului www.kd-capital.ro coincide cu schimbarea identitatii vizuale a grupului KD, actiune care s-a incheiat recent in toate tarile in care este prezent grupul.

Grupul KD este reprezentat in 11 tari din Europa, iar valoarea activelor administrate a depasit anul trecut 1 miliard euro. In Romania, Grupul KD este reprezentat de patru companii: SSIF KD Capital Management, KD Life, SAI KD Investments si KD Fond de Pensii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri