Bursele de Valori de la Londra, Frankfurt si Paris au terminat in crestere sedinta de miercuri, cel mai mare avans fiind inregistrat de piata franceza de capital, al carei indice principal a crescut cu 1,88%, relateaza NewsIn, citand AFP.
Bursa de Valori de la Londra, London Stock Exchange (LSE), a terminat sedinta de miercuri pe verde, cu indicele Footsie-100 - al principalelor titluri listate pe piata - in crestere cu 85,80 puncte (1,60%) fata de inchiderea sedintei anterioare, pana la 5.449,90 puncte.

Indicele Dax, al celor 30 de actiuni-vedeta ale Bursei de Valori de la Frankfurt, a incheiat in urcare cu 1,46%, pana la 6.536,09 puncte, fata de nivelul de 6.442,79 puncte, de la inchiderea sedintei de marti.

Bursa pariziana a terminat in crestere semnificativa sedinta de miercuri, indicele CAC 40 castigand 1,88%, pana la 4.408,74 puncte. Marti, indicele CAC 40 a stagnat, inchizand la 4.327,26 puncte.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri