Compania Bega Utilaje Constructii si-a majorat capitalul social cu aproape 4 milioane lei, prin aport in numerar, pana la 8,17 mlioane lei, dupa ce actionarii au subscris 94,7% din titlurile nou-emise, potrivit comunicatului remis pietei Rasdaq.

Pentru majorarea capitalului au fost emise circa 1,68 milioane actiuni cu o valoare nominala de 2,50 lei, in valoare totala de 4,19 milioane lei. Actionarii au subscris 94,75% din titlurile emise, pentru care au platit 3,97 milioane lei. Restul actiunilor nesubscrise au fost anulate.

Bega Utilaje a ajuns, astfel, la un capital social de 8,17 milioane lei, divizat in 3,27 milioane actiuni cu o valoare nominala de 2,50 lei. In urma majorarii capitalului social, cei doi actionari principali ai companiei si-au marit detinerile. Astfel, Marius Cristescu a ajuns la o detinere de 51,83%, iar Emil Cristescu controleaza 45,42% din capital.
Bega Utilaje Constructii ofera servicii de inchiriere a utilajelor pentru constructii si asigura, ca obiect secundar de activitate, servicii de transport in santiere.

Titlurile societatii se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq sub simbolul UTBT, iar potrivit ultimei cotatii, de 7 lei, inregistrata in sedinta din 24 iulie, capitalizarea companiei este de 22,89 milioane lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
XTB Masterclass: Vom fugi din case în birouri imediat ce carantina se termină!
Setari Cookie-uri