Casa de brokeraj HTI Valori Mobiliare a inregistrat, in luna iulie, cel mai mare avans dintre societatile de servicii de investitii financiare in privinta rulajului realizat la Bursa de Valori Bucuresti.
SSIF-ul se afla in luna precedenta pe locul 14 cu un rulaj de 34,5 milioane de lei, dar a realizat in luna iulie tranzactii in valoare de 174,6 milioane de lei (50 milioane euro).

Pe primul loc in luna iulie s-a plasat Raiffeisen Capital & Investment, pe locul trei pe an pana acum, cu un valoare tranzactionata de 186,9 milioane lei, ceea ce reprezinta 9,87% din totalul lunii. In luna iunie, RCI s-a aflat pe locul opt.

KBC Securities Romania, liderul din punctul de vedere al rulajului pe an, s-a pozitionat pe locul trei in ultima luna, cu operatiuni de 163,1 milioane de lei (46,1 milioane lei) din cele 1,34 miliarde de lei realizate in acest an (378 milioane euro).

O alta companie care a reusit sa creasca destul de mult este si Romcapital, care se afla in luna iulie pe locul 18, plasandu-se in ultima luna pe locul al patrulea cu 159,1 milioane de lei (45 milioane euro).
Numarul al doilea pe rulajul anual, ING Bank, se afla pe locul cinci in functie de valoarea tranzactionata in iulie, de 133,9 milioane de lei, urmata de BT Securities cu 106,8 milioane de lei.

Pe locul al saptelea in top se pozitioneaza Carpatica Invest, cu un rulaj de 75,28 milioane de lei.
Fostul loc trei din iunie, IFB Finwest, a pierdut cinci pozitii pana pe locul opt, fiind urmata de fostul lider Intercapital Invest, cele doua SSIF-uri avand valorii tranzacitonate de 65,4 milioane de lei, respectiv 60,43 milioane de lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri