Pe piata licitatiilor s-au desfasurat 27 de tranzactii atat la nivel central, cat si prin intermediul terminalelor BRM, iar valoarea totala a contractelor incheiate a depasit 212 milioane lei.

Pe aceasta piata s-au atribuit contracte de achizitii de transport aerian, transport cu mijloace auto, lucrari de reparatii capitale, de revizie, precum si achizitii de servicii de salubrizare, servicii tipografice si de eliminare a deseurilor.

Pe piata la disponibil, cele mai multe tranzactii au fost cu motorina Euro 4, benzina fara plumb si combustibil lichid usor.

Printe clientii BRM s-au numarat CN Posta Romana SA, SNTFM CFR Marfa SA, CFR Calatori SA, Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti si unitati militare din subordinea Ministerului Apararii.

Citeste si:

Terminalele Bursei Romane de Marfuri (BRM) au organizat peste 800 de proceduri de achizitii si vanzari in primele sase luni ale anului 2008, prin care s-au incheiat contracte in valoare de peste 50 milioane euro.

Pe primele trei locuri, in clasamentul punctelor de lucru ale BRM din teritoriu, se afla Terminalul Iasi, cu o valoare de tranzactionare de peste 26 milioane lei, Terminalul Piatra Neamt (peste 24 de milioane lei) si Terminalul Suceava - aproximativ 23,4 milioane lei.

Bursa Romana de Marfuri are in prezent 33 de terminale, la Alba, Alexandria, Arad, Bacau, Bistrita, Brasov, Buzau , Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Craiova, Deva, Galati, Giurgiu, Gorj, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Prahova, Resita, Slobozia, Suceava, Timisoara, Tulcea, Valcea, Vaslui si Vrancea.