Comisia de analiza a decis descalificarea a 3 din cele 14 firme care au depus oferte, intrucat doua dintre acestea nu au prezentat toate documentele solicitate, iar una nu a depus oferta tehnica.

Valoarea totala de adjudecare pentru achizitionarea materialelor necesare, respectiv armatura – otel beton, ciment, lemn (cherestea), balast si nisip, a fost de peste 13,7 milioane lei (fara TVA). Fata de preturile de pornire la licitatie, ANL a economisit peste 1,8 milioane lei, cea mai semnificativa diferenta favorabila de pret obtinandu-se la balast: de la 43,16 lei/mc s-a obtinut un pret final de 27, respectiv 28 lei/mc.

In urma desfasurarii licitatiei, Comisia de analiza a stabilit ca si castigatoare ale dreptului de a incheia contractul cu Agentia Nationala pentru Locuinte pentru furnizarea de materiale de constructii societatile Baduc, Negura, Bacon, Asiri International.

Citeste si:

Potrivit documentatiei, Agentia Nationala pentru Locuinte isi rezerva dreptul ca, la contractare, sa modifice cantitatile solicitate cu maxim 50% in plus sau in minus.

BRM nu a perceput comision pentru licitatia destinata achizitionarii materialelor de constructii, se arata in comunicatul institutiei.