Casa de brokeraj Vanguard Bucuresti a devenit lider in topul intermediarilor de la Bursa din Sibiu (Sibex), in luna august, cu un numar de 45.255 de contracte la termen incheiate, in conditiile in care activitatea pe piata derivatelor a scazut semnificativ in ultima luna.
In luna precedenta, Vanguard intermediase 74.345 contracte si ocupa locul al treilea in clasament.

Broker Cluj a coborat pe locul al doilea in clasamentul lunii august, cu 41.605 de contracte incheiate, dupa ce in iulie efectuase tranzactii cu 79.211 de contracte, in timp ce Estinvest Focsani s-a plasat pe a treia pozitie, cu 40.483 contracte tranzactionate, fata de nivelul lunii iulie, de 75.374 de contracte.

Delta Valori Mobiliare Bucuresti a ocupat locul al patrulea in topul intermediarilor, cu 35.727 contracte, urmata de Intercapital Invest Bucuresti, cu 29.791 de contracte incheiate.

In luna august, casele de brokeraj prezente pe piata Sibex au intermediat 210.574 de contracte futures si options, in scadere cu 41% fata de nivelul consemnat in luna anterioara, de 357.714 contracte.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri