"Desfiintarea acestor sucursale este una dintre masurile luate de catre conducerea SIF Banat-Crisana in scopul eficientizarii activitatii si asigurarea unor costuri de administrare riguros dimensionate", a anuntat SIF1.

Cat priveste plata dividendelor, actionarii SIF Banat-Crisana vor trebui sa se adreseze biroului de relatii cu actionarii de la sediul central al societatii din Arad.

Solicitarile legate de calitatea de actionar al SIF Banat-Crisana, privind eliberarea extraselor de cont, a listelor de coduri confidentiale, transferurile de actiuni (directe sau pentru mostenitori), modificarile datelor de identificare (nume, adresa, etc.), trebuie adresate direct societatii Depozitarul Central S.A. Bucuresti.

Citeste si:

In ultima perioada, mai multe case de brokeraj si-au inchis unele sucursale, din cauza scaderii rulajelor de pe bursa.

SIF Banat-Crisana tinteste un profit de 104 milioane lei in 2008, precum si cresterea rentabilitatii portofoliului si diversificarea acestuia, prin realizarea unui volum de investitii de 73,4 milioane lei, a anuntat, in luna aprilie, presedintele societatii, Ioan Cuzman.

Conducerea societatii luase la vremea respectiva in calcul evolutia burselor la nivel mondial, ce afecteaza intr-o masura tot mai mare in ultimii ani si bursa din Romania, precum si contextul macroeconomic local, marcat de adancirea deficitului de cont curent si de inflatia accentuata.