Investitia se va face in localitatea Filipestii de Padure din judetul Prahova, iar hotararea cotractarii imprumutului a fost luata pe 8 octombrie de consiliul de administratie.

Alumil Rom Industry este specializata in fabricarea profilelor de aluminiu pentru constructii si are un capital social de 6,25 milioane lei, divizat in 31,25 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,20 lei.

Alumil Rom Industry (ALU) a obtinut in prima jumatate a anului un profit net de 4,7 milioane lei, cu 20% mai mic decat castigurile din aceeasi perioada a anului trecut, iar afacerile companiei au sporit nesemnificativ.

Citeste si:

Actionarul majoritar al Alumil este compania greaca Alumil Mylonas-Industria Aluminiului SA din Grecia, grup industrial implicat in industria de prelucrare a aluminiului, cu o detinere de 55,90%. Michail Sotiriou detine 23,95% din capital, iar 20,14% din actiuni reprezinta pachetul detinut de alti actionari, in urma ofertei publice de vanzare de actiuni (IPO) pentru listarea la BVB.

Alumil Rom Industry are o valoare de piata de 78,13 milioane lei (20,73 milioane euro) conform cotatiei de 2,50 lei stabilita in sedinta de vineri a Bursei.