Societatea de investitii financiare SIF Transilvania (SIF3) si-a marit cu 2,6% participatia la Transilvania Leasing IFN Brasov, pana la 62,96%, dupa ce a platit 1,42 milioane lei pentru un pachet de actiuni, potrivit comunicatului transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).
SIF Transilvania a cumparat cele 11,53 milioane actiuni la un pret mediu de 0,1228 lei/titlu.

Compania de investitii a obtinut in primul semestru un profit net de 75,35 milioane lei (20,53 milioane euro), in scadere cu 18% fata de aceeasi perioada de anul trecut, cand acesta a fost de 91,62 milioane lei.

SIF Transilvania are un capital social de 109,21 milioane lei, divizat in 1,09 miliarde actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei.

Titlurile companiei se tranzactioneaza la prima categorie a BVB, sub simbolul SIF3, iar capitalizarea companiei este de 292,69 miliarde lei (80,7 milioane euro), aferenta cotatiei de 0,268 lei inregistrata in sedinta bursiera de joi.

Transilvania Leasing este controlata de SIF Transilvania (SIF3), care detine 58,49% din capitalul social, SIF Muntenia (SIF4) are 32,25% din actiuni, iar Ardaf si Raiffeisen Bank detin pachete importante de actiuni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri